februarie 9, 2023

La inceputul acestei saptamani, la Teatrul Municipal Baia Mare a avut loc spectacolul “Lantul slabiciunilor”, adaptare I.L. Caragiale, organizat de Liceul Teoretic “Emil Racovita” Baia-Mare, coordonat de consilier educativ, profesor Limba si literatura romana, Tatiana Cauni.
La aceasta ampla activitate in cadrul careia a fost omagiat marele dramaturg roman, au avut deosebita onoare de a fi invitati, printre trupe de teatru deja cunoscute publicului baimarean, si elevii Scolii Gimnaziale Somes Odorhei, care au prezentat o adaptare dupa schita “D-l Goe”.
Micii nostri actori, marcati ca, pentru prima data in viata, au evoluat pe o scena “adevarata”, si-au depasit cu “stoicism” emotiile, ajungand ca la sfarsitul piesei sa smulga ropote de aplauze.
Acesta este rezultatul fructuoasei colaborari dintre Scoala Gimnaziala Somes Odorhei, Liceul Teoretic “Emil Racovita” Baia Mare si Biblioteca Comunala Somes Odorhei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut