Angajatul unei firme de salubritate a fost accidentat mortal

6
1819
 
Angajatul unei firme de salubritate a fost accidentat mortal

Azi 25.06.2019, in jurul orei 11,00, un lucrator angajat al unei firme de salubritate, conducator auto, in timp ce executa o interventie ( reparatie ) la autospeciala de colectare a deseurilor menajere, in localitatea Calacea, comuna Girbou, a fost accidentat mortal. ITM Salaj a demarat cercetarea evenimentului in urma caruia a decedat lucratorul in vederea stabilirii imprejurarilor si a cauzelor care au condus la producerea acestuia, a reglementarilor legale incalcate, a raspunderilor si a masurilor ce se impun a fi luate pentru prevenirea producerii altor cazuri similare si, respectiv, pentru determinarea caracterului accidentului.

COMENTARII

  1. Mult prea devreme a plecat dintre noi si enorm de mare durerea ce ramane in urma lui, era un om plin de viata, mereu cu zambetul pe buze.Suflet bun nu te vom uita niciodata, vei ramane mereu in inimile noastre.

  2. Mult prea devreme a plecat dintre noi si enorm de mare durerea ce ramane in urma lui, era un om plin de viata, mereu cu zambetul pe buze.Suflet bun nu te vom uita niciodata, vei ramane mereu in inimile noastre.

  3. Dumneazeu sa il odihneasaca...\r\n\r\nAccidente de astea se pot intampla si in fata blocului, la oricine , graba , neatentia sau cricul defect si gata necazul ... Ridici masina cu cricu, nu o asiguri sau pur si simplu cedeaza si cade pe tine... Am auzit de cineva ca si-a sfarmat bazinul , a cazut camionu pe el ... Mie mi s-a rupt cricu cand o ridicam , daca se rupea cand eram sub ea, neom eram...

  4. Mult prea devreme a plecat dintre noi si enorm de mare durerea ce ramane in urma lui, era un om plin de viata, mereu cu zambetul pe buze.Suflet bun nu te vom uita niciodata, vei ramane mereu in inimile noastre.

LASA UN COMENTARIU

Comentariu
Nume

Site-ul graiulsalajului.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.