Angajatorii sălăjeni au 127 de posturi libere

0
803

Potrivit datelor furnizate de agenţii economici sălăjeni privind locurile de muncă vacante, în evidenţele Agenţiei Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă sunt disponibile în prezent 127 locuri de muncă. Cele mai multe sunt pentru muncitor necalificat la asamblarea și montarea pieselor (49), ingineri (6), mecanic auto (3), bucatar/ajutor de bucătar (5), ospătar (1), tapițer (10), strungar/operator CNC (4), cameristă (3).

Din cele 127 locuri de muncă vacante declarate de angajatori la AJOFM, 6 sunt pentru persoane cu studii superioare (inginer instalații, inginer constructor), iar 121 sunt pentru persoanele cu studii medii (tapițer, mecanic auto, bucătar, strungar, cameristă, muncitor necalificat, etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.