septembrie 30, 2023

Angajații CFR primesc salariul mărit cu 16 la sută de la 1 decembrie

0

Salariile a peste 25.000 de angajați ai C.F.R. S.A. vor fi mărite de la 1 decembrie, iar valoarea tichetelor de masă crește de la 20 la 30 de lei.  Anunțul a fost făcut de conducerea companiei, majorarea salariilor din decembrie 2022 fiind a doua din acest an.

”Angajaţii CFR SA încheie anul 2022 cu o creştere salarială cu 16 la sută! Compania Naţională de Căi Ferate a semnat noul act adiţional la Contractul Colectiv de Muncă (CCM), cu o majorare salarială de 6 la sută, de la 1 decembrie 2022, şi creşterea valorii tichetului de masa, de la 1 noiembrie 2022, la 30 de lei, de la 20 de lei”, se precizează într-un anunț publicat pe pagina CFR Infrastructură.

C.F.R. S.A. menţionează că salariaţii companiei au beneficiat de prima creştere salarială a acestui an începând cu 1 iunie 2022, când s-a acordat o majorare cu 10 la sută a salariilor de bază, iar valoarea unui tichet de masa a crescut de la 15 lei, la 20 de lei.

”Menţionăm faptul că, în anul 2021 angajaţii CFR SA nu au beneficiat de nicio creştere a salariilor, ultima majorare, de 5%, fiind acordată în decembrie 2020!”, mai spune CFR SA în postare.

Creșterea salarială a fost acordată tuturor salariaților companiei, nu mai puțin de 25.128 de angajați.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut