octombrie 7, 2022

Angajatele Transurbis au gătit pentru nevoiași

De o nouă masă caldă copioasă au beneficiat 115 persoane cu situații materiale precare din municipiul Zalău, sâmbătă, la orele prânzului. De data aceasta, au gătit pentru cei nevoiași opt angajate ale societății de transport în comun, Transurbis SA.

Adriana Droj, Irina Ardelean, Adriana Ardelean, Dorina Nechita, Ioo Ana, Florica Ceava, Mariana Mărcuț și Mihaela Pojar, cu sprijinul directorilor Transurbis Alin Oros și Alexandru Gliguță, au cumpărat cele necesare și au gătit 115 porții de ciorbă, felul doi și desert, care au fost distribuite apoi ”clienților” Asociației ”O masă caldă”.

”Zalău, 30.10.2021 Adriana Droj și echipa TRANSURBIS Zalău au gătit 115 porții de ciorbă de legume cu cărniță, cartofi aurii cu pulpe de pui și salată de varză. Desert: napolitane. Toate, toate delicioase. Fiecare beneficiar a primit măști de protecție. Da, a fost o frumoasă sâmbătă de octombrie și totul a mers <ca pe roate>. Mulțumim!!!!”, spun reprezentanții asociației.

Doamnele de la Transurbis au intrat în bucătăria cantinei de la Liceul Tehnologic ”Voievod Gelu” din Zalău la 8.00 dimineața, cu toate ingredientele și materialele necesare, și s-au apucat de gătit. Buna organizare a făcut ca, la ora 12.00, totul să fie gata pentru livrare. ”A fost o mare bucurie pentru noi și o mulțumire sufletească aparte să știm că am putut oferi acestor oameni o bucată de pâine și hrană caldă. Ne-am dorit demult să participăm la acest proiect al Asociației și am reușit. Ceea ce știm sigur este că am făcut mai fericiți, chiar și pentru câteva ore, peste o sută de oameni cu adevărat sărmani și că vom repeat experiența”, a declarat în exclusivitate pentru Graiul Sălajului Adriana Droj, inițiatoarea acțiunii sociale.

Adriana a ținut să le mulțumească tuturor colegilor care au susținut acțiunea, dar și conducerii societății pentru sprijinul și deschiderea manifestate.  

Pe lângă hrana caldă, oamenii au primit și măști de protecție, pentru a se putea proteja împotriva noului coronavirus.

Vă reamintim că proiectul Asociației non-profit ”O masa caldă” are loc la Zalău în fiecare sâmbătă, în timp ce la Cluj și Satu Mare se oferă masa caldă pe tot parcursul săptămânii. Toți cei care doresc să vină în sprijinul asociației prin a oferi o masa caldă nevoiașilor pot face donații în contul asociației și se pot documenta despre acțiunile acesteia atât de pe pagina de facebook ”O masa caldă” sau pe site-ul oficial http://www.omasacalda.ro/

1 thought on “Angajatele Transurbis au gătit pentru nevoiași

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.