Angajat la stat. Se caută manager, administrator, muncitori calificați

0
1726

Agenția Națională a Funcționarilor Publici a aprobat organizarea concursurilor pentru ocuparea a 17 posturi vacante în instituțiile sălăjene. Cele mai bine cotate dintre posturi sunt cele de manager la Spitalul de Boli Cronice Crasna, administrator financiar la Școala Gimnazială Plopiș sau medic la Direcția de Asistență Socială Zalău.

E nevoie de manager la Spitalul de Boli Cronice din Crasna

Funcția de manager – persoană fizică pentru Spitalul de Boli Cronice din Crasna a fost declarată vacantă de către Consiliul de Administrație al unității spitalicești. Concursul se va desfășura la sediul Primăriei Crasna și va avea două etape. O etapă de verificare a îndeplinirii condițiilor stabilite – etapă eliminatorie care va avea loc în 17 decembrie, iar a doua etapă este cea de susținere și evaluare a proiectului de management, stabilită pentru data de 28 decembrie, la ora 10.00.

Înscrierile la concurs se fac până în 15 decembrie, prin depunerea dosarului la serviciul Resurse umane al Spitalului. Condițiile cumulative pe care candidații trebuie să le îndeplinească sunt: cunosc limba română, scris şi vorbit; sunt absolvenţi ai unei instituţii de învătământ superior medical, economico-financiar sau juridic; sunt absolvenţi ai unor cursuri de perfecţionare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătăţii şi stabilite prin ordin al ministrului sănătăţii, ori sunt absolvenţi ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ organizat într-o instituţie de învăţământ superior acreditată, potrivit legii; au cel puţin 2 ani vechime în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată conform legii; nu au fost condamnate pentru săvârşirea unei infracţiuni comise cu intenţie, cu excepţia situaţiei în care a intervenit reabilitarea; sunt apte din punct de vedere medical (fizic si neuropsihic);  nu au împlinit vârsta standard de pensionare, conform legii. Pe lângă documentele doveditoare studiilor și respectării condițiilor cumulative, candidații trebuie să depună la dosar și proiectul de management. Iar candidații interesați să viziteze unitatea medicală astfel încât să cunoască mai bine spitalul o pot face numai în data 7 decembrie 2021, la ora 12.00, însoțiți de directorul medical al spitalului.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul Spitalului de Boli Cronice Crasna, nr. 363, Județul Sălaj, telefon 0260/636.018, 0260/636.524, mobil: 0733/672.110.

Școala Gimnazială Nr. 1 Plopiș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (03.01.2022- 04.09.2023), a funcţiei contractuale de execuție de administrator financiar. Nivelul studiilor necesare – studii superioare economice, absolvite cu examen de licență; vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării postului nu se solicit, dar sunt necesare competențe de operare pe calculator. Dosarele de candidatură se pot depune până la 24 noiembrie 2021, ora 16.00, iar proba scrisă și proba practică vor avea loc la data de 7 decembrie ora 10.00, respectiv ora 13.00. Interviul va avea loc la 9 decembrie, ora 10.00. Relaţii suplimentare se pot obține la sediul Școlii Gimnaziale nr. 1 din localitatea Plopiș nr. 132, județul Sălaj, telefon 0763.694.785.

Direcţia de Asistenţă Socială Zalău organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante de medic (S). Candidații trebuie să aibă studii superioare absolvite cu diplomă de licență în specializarea medicină, aviz anual privind exercitarea profesiei de medic eliberat de Colegiul Medicilor din România și certificat de membru eliberat de Colegiul Medicilor din România. Dosarele de candidatură se pot depune până la data de 26 noiembrie, ora 13.00. Proba scrisă va avea loc la data de 8 decembrie, iar interviul la o dată ce va fi comunicată ulterior susținerii probei scrise.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale de conducere, vacante de șef serviciu la Serviciul administrativ, secretariat, aprovizionare, protocol, transport, PSI și protecția muncii. Sunt necesare studii universitare cu diploma de licență în inginerie sau științe juridice și o vechime de cinci ani în specialitatea studiilor absolvite. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 3 decembrie ora 12.00, iar proba scrisă și interviul sunt programate pentru datele de 13, respectiv 15 decembrie.   

Direcţia Judeţeană de Statistică Sălaj organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (până la data de 31 octombrie 2022) a funcției contractuale de execuție, vacante, de expert II în vederea efectuării activităților privind organizarea Recensământului Populației și Locuințelor 2021. Sunt necesare studii universitare de licență, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul științe inginerești; vechime de 6 luni în specialitatea studiilor necesare ocupării postului; cunoașterea reglementărilor naționale și internaționale privind recensământul populației și locuințelor; abilități în operarea pe PC desktop și tablet și disponibilitate de a se deplasa pe teren.

Data limită pentru depunerea candidaturilor este 2 decembrie, proba scrisă va avea loc pe 13 decembrie. Data interviului va fi comunicată ulterior.

Alte posturi disponibile sunt la Serviciul de Salubrizare Jibou, Primăria Șimleu Silvaniei și Agenția Națională de Îmbunătățiri Funciare -Filiala Teritorială Sălaj – câte un post în fiecare instituție de muncitori calificați I. Alte două posturi vacantate sunt de îngrijitor și muncitor la Școala Gimnazială Bălan și două posturi de asistenți medicali la Spitalul Județean de Urgență Zalău. Și Inspectoratul de Poliție Județean Sălaj recrutează referenți, mecanici auto și finisori în construcții, fiind scoase la concurs șase posturi.

Lista completă a locurilor de muncă vacante în instituțiile sălăjene, criteriile de participare la concurs și toate detaliile necesare pot fi accesate pe posturi.gov.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.