noiembrie 26, 2022

Angajarile in Ministerul de Interne sunt blocate

Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, a anuntat marti, 26 noiembrie, ca urmeaza sa analizeze bugetul pentru anul 2020, iar pana atunci nu se vor mai face angajari la MAI.
Ministrul a precizat ca vrea reorganizarea structurilor si considera ca acest lucru trebuia facut de mult. De asemenea, Marcel Vela vorbeste si despre o propunere de buget pertinenta pentru anul viitor.
Acesta a anuntat, blocarea posturilor in institutiile din subordine. In plus, ministrul a mai declarat ca concursurile de la ora actuala se desfasoara mai mult pe pile si pe relatii.
"Concursurile si examenele sunt organizate mai mult pentru pile si relatii, nu stiu daca strict politice, dar in mare masura da", a declarat Marcel Vela.
Intrebat pana cand sunt blocate angajarile, Vela a spus: "Pana vom face auditul, pana vom analiza variante de organizare si restructurare a Minsterului, pana vom gandi bugetul pe anul 2020. Pana la urma, aceasta sistare si aceasta suspendare este si fireasca, avand in vedere ca dorim, pentru 2020, o regandire si o reorganizare a Ministerului si o propunere de buget pertinenta si corecta".
Marcel Vela a mai declarat ca el organizeaza si manageriaza activitatea MAI "asa cum ar fi trebuit sa faca si ceilalti ministri". De asemenea, ministrul a mai punctat ca viitoarele angajari la MAI nu se vor mai desfasura pe pile, ca pana acum, ci va pune accent pe profesionalism.
"Va conta profesionalismul si voi depune toate eforturile pentru depolitizarea prefecturilor si celorlalte structuri ale Ministerului", a declarat Marcel Vela.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *