Angajări la Ambulanța Sălaj. Se caută asistenți, ambulanțieri și muncitor necalificat

1
5594

10 posturi contractuale de execuție, pe perioadă nedeterminată, sunt scoase la concurs în această periodă la Serviciul Județean de Ambulanță Sălaj.

Conform anunțului publicat pe site-ul instituției, se caută cinci asistenți medicali generaliști,  patru șoferi pentru autospeciale și un muncitor necalificat.

Concursul va consta în etapa de selecție a dosarelor, în probe practice eliminatorii, interviuri și probe scrise, și se vor desfășura la sediul Ambulanței Sălaj. Dosarele de înscriere se pot depune până la data de 23 iunie, ora 15.30. Selecția dosarelor și afișarea rezultatelor selecției sunt programate pentru data de 24 iunie, ora 13.00, iar proba scrisă va avea loc la data de 4 iulie. Candidații pentru postul de ambulanțier vor da și un test grilă de legislație rutieră – etapa eliminatorie – și vor fi declarați admiși candidații care obțin minim 22 de puncte din 26 posibile. Proba va avea loc la ora 8.30.

În aceeași zi, la ora 10.00, toți candidații vor susține un test de evaluare a cunoștințelor teoretice, tot etapă eliminatorie, rezultatele fiind afișate în aceeași zi.

Proba practică și interviul, în cazul candidaților pentru posturile de asistenți medicali și muncitor necalificat sunt programate în calendarul concursului în 7 iulie de la ora 10.00. Proba practică și interivul pentru candidații de șoferi vor avea loc în 8 iulie, de la ora 8.00. Tot în aceeași zi vor fi publicate și rezultatele probei practice și a interviului susținute de asistenții medicali, iar cele ale șoferilor, în 11 iulie. Rezultatele finale ale concursului vor fi aflate la data de 14 iulie, ora 10.00.

1 COMENTARIU

  1. Nu i de mirare că se caută ,la atâtea nebuni trebuie să facă față și își riscă viata,și legile oricum sunt in favoarea nebunilor,ei sunt închiși Intr un ospiciu, s au arestați și după un an doi sunt liberi.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.