noiembrie 26, 2022

Andrei Todea – noul director al CAS Salaj

Obiectiv de criza – un buget bine gestionat
Fostul prefect al judetului, dl Andrei Todea, a fost declarat admis, in urma concursului organizat de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CAS) Salaj. Ultima proba a concursului a avut loc in 6 mai si va fi numit in functie prin ordin al presedintelui CNAS, Irinel Popescu.
Ieri, noul director al CAS Salaj ne-a declarat ca preia mandatul intr-o perioada dificila inclusiv pentru sistemul sanitar. “In contextul actual, suntem obligati sa dramuim resursele si sa le orientam spre servicii medicale care sa asigure satisfactia cetateanului”. In opinia sa, accentul trebuie pus pe medicina primara si de ambulator, prin care se poate si trebuie sa se reduca numarul spitalizarilor. Intrebat in ce consta esenta contractului sau de management, noul director al CAS Salaj a spus ca este in concordanta cu contextul economic actual: “Un buget echilibrat si bine gestionat pentru un an de criza”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *