septembrie 26, 2022

Andrei Margin si Lucian Chivu, la lotul national

•La Medias, in perioada 13-14 decembrie, a avut loc concursul primilor 16 sportivi, la juniori II, III si copii 8-10. De la CSM-CSS au participat sportivii Andrei Margin si Lucian Chivu. Margin a obtinut locul II si medalia de argint fiind cooptat in lotul Romaniei de juniori II, iar Chivu s-a clasat pe locul VIII, fiind si el selectionat in lotul largit de juniori II.
•in perioada 19-21 decembrie, va avea loc Openul Portugaliei, iar de la CSM-CSS au fost selectionati in lotul national de juniori I sportivii Alin Ciupe, la baieti si Andrada Vincze, la fete.
•Echipa de junuiori III formata din Andrei Margin, Lucian Chivu, si Sur Tamas vor participa in perioada 20-21 decembrie, la Budapesta la un turneu puternic la care sunt asteptati sportivi din peste 20 de tari.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.