noiembrie 26, 2022

Andrei Margin s-a oprit in sferturile de finala

Tenismanul legitimat la CSS-CSM Zalau, Andrei Margin, a participat in perioada 1-3 mai, la Campionatele Individuale destinate juniorilor II, la tenis de masa, de la Slatina. Acesta a concurat la probele de simplu, dublu si dublu-mixt.
Cea mai buna evolutie a avut-o in proba de dublu-mixt, unde impreuna cu Diana Dragnea (Medias) a reusit sa se claseze pe locurile V-VI. La proba de dublu, Andrei Margin a facut pereche cu Lovas Eli (Medias), comportarea celor doi fiind una modesta, terminand intrecerea pe pozitiile VII-VIII. La proba de simplu, acesta a avut ghinionul sa cada in sferturile de finala, cu favoritul numarul doi al intrecerii, Dan Daniel (CSM Bistrita), de care nu a reusit sa treaca. Dupa aceasta partida, sportivul zalauan nu a mai reusit sa se concentreze la maxim, evoluand foarte slab si terminand competitia pe locul VIII.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *