decembrie 5, 2022

Andrei Margin, al noualea din tara

Tenismanul legitimat la CSS-CSM Armatura Zalau a participat zilele trecute la concursul Top 12, de la Buzau, unde a terminat intrecerea pe locul noua. “Se putea mai mult, dar a pierdut in primul meci, cu sportivul care a castigat “Topul”, lucru ce l-a afectat foarte mult si nu si-a mai revenit. Daca castiga, Andrei termina concursul in primii patru” a declarat antrenorul sportivului, Victor Puie.
Andrada Vincze va participa, in perioada 9-12 aprilie, cu reprezentativa Romaniei de juniori, la “Openul Egiptului”, de la Cairo, iar Andrei Margin va lua startul tot in aceasi perioada la “Openul Austriei”, de la Linz.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *