februarie 6, 2023

Andrei Margin a avut o evolutie buna la Memorialul

Tenismanul de la Clubul Sportiv Municipal “Armatura” Zalau, Andrei Margin, antrenat de Victor Puie, a participat in perioada 7-8 februarie, la Memorialul “Janos Molnar”, desfasurat in Ungaria, la Budapesta, la categoria juniori I si juniori II, la tenis de masa. La competitie au luat startul un numar de peste 90 de sportivi din mai multe tari.
La juniori I, sportivul a avut o evolutie buna, reusind sa treaca de grupe, dar a pierdut in turul al doilea. Si la categoria juniori II, Andrei a trecut de primul tur, calificandu-se intre primii saisprezece sportivi ai turneului, dar a pierdut in turul doi la mare lupta. Antrenorul sportivului, Victor Puie s-a declarat multumit de evolutia lui Andrei la finalul intrecerii: “Pe parcursul memorialului, Andrei Margin a avut o evolutie buna, care in final m-a multumit”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut