Andrei Farcas, medaliat cu aur la Openul de la Satu-Mare

Orasul Satu-Mare a fost gazda Openului de sah la seniori si juniori, desfasurat in 3-7 februarie si organizat de Cuburile Sportive Unio si Vointa din Satu Mare. Concursul s-a desfasurat pe durata a sapte runde in sistem elvetian, la care a participat un numar de 34 de sportivi din judetele: Satu-Mare, Bihor si Salaj.
Juniorul Andrei Farcas, din Zalau, elev in clasa a VI-a la Scoala Gimnaziala “Simion Barnutiu” a participat la aceasta competitie, obtinand medalia de aur la categoria 14 ani. Cu toate ca juniorii au evoluat in compania seniorilor, Andrei, avand o evolutie buna, a obtinut 5 puncte din 7 posibile. Pentru Andrei acest turneu a fost unul de verificare, el pregatindu-se pentru Campionatul National de Juniori care va avea loc in luna aprilie.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut