Consilierul personal al primului ministru Andreea Vass a avut ieri prima opinie transanta din sanul PD-L in cazul directorului APIA, Alexandru Muresan, acuzat ca a votat de patru ori la alegerile parlamentare. Vass este de parere ca imaginea PD-L are de suferit in Salaj din cauza lui Muresan.
Consilierul personal al primului ministru considera ca Alexandru Muresan (acuzat ca a votat de patru ori la europarlamentare) ar trebui sa-si rezolve cat mai repede problemele in instanta pentru a nu afecta imaginea PDL Salaj.
Conferinta de presa sustinuta, ieri, de Andreea Paul (Vass) la sediul judetean al Partidului Democrat Liberal a oferit, cam tardiv, ce-i drept, si o opinie mai transanta in cazul Alexandru Muresan, controversatul pedelist de la Agentia pentru Plati si Interventii in Agricultura Salaj, acuzat public de Mirel Talos ca a votat de patru ori la alegerile europarlamentare.
„Daca as fi fost in situatia domnului Muresan, mi-as fi dat demisia. Pot sa va spun ca nu am ce sa-i reprosez in calitate de coleg de partid, dar tocmai in spiritul acestei colegialitati ar fi trebuit sa-si dea demisia si din partid si de la conducerea APIA, pentru a nu supune organizatia judeteana oprobriului public”, a precizat Andreea Vass.

VASS VREA O FUNCTIE IN PDL SALAJ
Un punct distinct pe agenda conferintei de ieri a fost reprezentat de calendarul electoral intern al pedelistilor salajeni. Pe langa Lucian Bode (care va candida la functia de presedinte al organizatiei judetene) si-a mai anuntat intentia de a candida, pentru un post de vicepresedinte si Septimiu Turcas. Totodata, Turcas a mai declarat ca va candida si pentru sefia organizatiei orasenesti din orasul in care este primar – Simleu Silvanei.
Andreea Paul (Vass) isi doreste si ea o functie in organizatia judeteana, dar nu a dorit inca sa anunte presa pentru ce post isi ca depune candidatura. „Voi candida, dar inca nu am avut o discutie cu colegii de partid, asa ca nu pot sa va spun, deocamdata, mai multe detalii”, a declarat consilierul premierului.
Trebuie sa ai probleme cu capul
In apararea lui Muresan a sarit prim vicepresedintele Septimiu Turcas folosind un argument de bun simt (fie si politic), dar si cu trimiteri in sfera medicinii psihiatrice: „Nu pot sa cred ca Sandu Muresan a facut acest lucru. Daca a facut-o, nu e omul pe care-l stiu eu. Trebuie sa ai probleme la cap sa votezi de doua ori”, a spus Turcas.