decembrie 7, 2022

Andreea Lupoian, înotătoare la Aquarel, două premii la Cupa ,,Ferro- Flykick”

Cursurile de înot la Aquarel au dat roade și echipa centrului de sănătate și relaxare din Zalău o felicită public pe Andreea Lupoian, eleva din Zalău care a obținut două premii în cadrul competiției internaționale de natație de la Baia Mare.

Seriozitatea, perseverența, ambiția, disciplina, efortul depus la antrenamentele din bazinul semiolimpic i-au adus înotătoarei noastre Locul II la proba de 50 de metri – Spate Fete și Locul IV la Liber.

Înotătorii Aquarel la Cupa ,,Ferro- Flykick’’, concurs de natație organizat în perioada 7-9 octombrie la Baia mare, sunt Andreea Lupoian, Iris Cuceu și Răzvan Lung. După doar câteva luni de antrenamente, copiii au decis, alături de antrenorul lor, Ciprian Verdeș, să se înscrie la competiția din Maramureș aflată la cea de-a XII-a ediție, desfășurată la Bazinul Olimpic ”Gheorghe Demeca”.

Organizatorii competiției de natație sunt FLYKICK Team Baia Mare, în colaborare cu Complexul Sportiv
Național “Lascăr Pană” și au reușit să adune în capitala Maramureșului 350 de sportivi din țară și din Ucraina. Cei trei copii care reprezintă Zalăul au competitori din Ploiești, Suceava, Gura Humorului, Fălticeni, Oradea, Timișoara, Reșița, Satu Mare, Cluj-Napoca, Zalău, Baia Mare, dar și sportivi legimitați la două cluburi din Ucraina. Fondul de premiere al competiției este de 10.000 Euro și se acordă premii în bani și/sau tichete valorice.

Vom reveni cu rezultatele competiției și după ziua de duminică, a treia zi a competiției pentru care au fost programate, de la ora 9.00, probele de 200 m Fluture Fete, 200 m Fluture Băieți, 200m Bras Fete, 200 m Bras Băieți, 100 m Spate Fete, 100 m Spate Băieți, 200 m Liber Fete și 200 m Liber Băieți.

1 thought on “Andreea Lupoian, înotătoare la Aquarel, două premii la Cupa ,,Ferro- Flykick”

  1. Felicitări celor trei participanți care au obținut rezultate remarcabile. Luând în considerare perioada scurtă de pregătire și comparația dintre noi și cluburile mari, cu tradiție, rezultatele au fost peste așteptări. Felicitări și mulțumiri antrenorul Verdeș Ciprian.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *