La finalul stagiului de pregatire de la Constanta, finalizat cu selectia pentru C.E. de la Subotica (Serbia), zalauanca Andrada Vincze s-a calificat pentru proba de dublu mixt (seniori), alaturi de Constantin Cioti, sportiv descoperit si format la Farul Constanta, in prezent legitimat la un club din Germania. In zilele premergatoare C.E., Andrada va participa la Open-ul Serbiei, in aceeasi locatie si la aceeasi proba.
Dupa C.E., la Constanta va avea loc o selectie pentru C.E. de la Stuttgart, din 13-20 septembrie, la individual senioare. Andrada va fi prezenta si la aceasta selectie, conducerea clubului din Zalau avand reale sperante intr-o comportare foarte buna la aceste competitii a sportivei.
La sfarsitul acestei saptamani, in 5 si 6 septembrie, va avea loc Memorialul „Stefan Mike”, competitie organizata in colaborare de CSM Armatura Zalau, Directia pentru Sport si Tineret, Asociatia Judeteana de Tenis si Primaria Zalau. Sunt asteptati peste 120de sportivi la toate categoriile de varsta, fete si baieti.