noiembrie 26, 2022

Andrada Vincze – aur la Cupa Stiga

In urma cu cateva zile orasul Belgrad (Serbia) a fost gazda Cupei Stiga la tenis de masa destinat juniorilor. La aceasta intrecere a participat si CSM Armatura Zalau cu doi sportivi: Andrada Vincze si Andrei Margin.
Sportiva de la CSM impreuna cu Irina Ciobanu de la CSM Slatina au obtinut medalia de aur la proba de dublu, in urma unor meciuri aprig disputate. La simplu, Andrada nu a mai avut aceeasi concentrare si a terminat intrecerea pe locurile V-VIII. Victor Puie, antrenorul sportivei a specificat ca sportiva putea sa obtina si la simplu o medalie daca era mai atenta la unele mingi.
Andrei Margin a avut o evolutie destul de modesta si a terminat intrecerea la simplu si la dublu, la categoria juniori 1 pe locurile IX-XVII. Acesta a participat si la cadeti unde, de asemenea, a avut o comportare modesta, terminand competitia pe locurile XVII-XXXII.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *