octombrie 5, 2022

Andrada Vincze a pierdut un singur meci

La sfarsitul saptamanii trecute, s-a desfasurat, la Galati, etapa a V-a, in Superliga de fete la tenis de masa, unde echipa de la CSS-CSM “Armatura” Zalau a obtinut doua victorii si o infrangere. Andrada Vincze a avut o evolutie foarte buna, in care a pierdut doar un singur meci.
Rezultatele etapei a V-a, Superliga fete:
CSS-CSM Zalau-CSS-LPS Hidroconstructia Slatina 9-7;
CSS-CSM Zalau-CSM Arad 9-1;
CSS-CSM Zalau-CS-ICSMR Galati 8-9.
Dupa aceasta etapa, echipa formata din sportivele Andrada Vincze, Andreea Ignea, Weisz Eniko, Demeter Boglarka si Andreea Dodean se afla pe locul sase in Superliga.
La Buzau a avut loc etapa a V-a a Diviziei A, la tenis de masa, la baieti, unde CSS-CSM Zalau a pierdut toate cele trei partide.
Rezultatele inregistrate in etapa a V-a a Diviziei A:
CSS-CSM Zalau-CS Dacia Mioveni 2-9;
CSS-CSM Zalau-CS Electrica Sfantul Gheorghe 2-9;
CSS-CSM Zalau-LPS-CSM Buzau 5-9.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.