septembrie 29, 2023

Andrada Vincze a castigat toate partidele

0

Saptamana trecuta s-a dsfasurat la Arad, etapa a VI-a a Superligii-fete, unde zalauancele au obtinut doua victorii si a inregistrat o infrangere. De remarcat forma foarte buna a sportivei Andrada Vincze care a castigat toate partidele pe care le-a sustinut.
Iata si rezultatele:
CSS-CSM Armatura Zalau-LPS Hidroconstructia Slatina 9-4;
CSS-CSM Armatura Zalau-CSM Arad 9-5;
CSS-CSM Armatura Zalau-ICSMR Vointa Galati 8-9.
La baieti, echipa care evolueaza in Divizia A-seniori a pierdut toate cele trei partide din cadrul etapei a VI-a, disputata la Mioveni, sambata, 14 martie.
Rezultatele etapei a VI-a:
CSS-CSM Armatura Zalau-CS Dacia Mioveni 2-9;
CSS-CSM Armatura Zalau-CS Electrica Sfantu Gheorghe 3-9;
CSS-CSM Armatura Zalau-LPS-CSM Buzau 6-9.
In perioada 20-22 martie are loc la Bistrita, Turneul International “Cupa Bistrita”. De la CSS-CSM Zalau participa, Andrei Margin, Sur Tamas, Alin Ciupe, la baieti, iar la fete, Andreea Igna si Weisz Eniko.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut