Anda Ciobanu, noul președinte interimar al Femeilor Social-Democrate din Sălaj

Consilier local la Zalău la al doilea mandat, Anda Ciobanu a fost propusă și votată în cadrul Biroului județean al PSD Sălaj în funcția de președinte interimar al Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Sălaj.

Anunțul a fost făcut de organizația județeană de Tineret, în cadrul căreia Anda Ciobanu a activat cu precădere până în prezent. Are o experiență politică de peste 8 ani în cadrul PSD, fiind implicată în cadrul TSD și PSD Zalău, dar și în PES Sălaj.

Anda Ciobanu va conduce interimar organizația de femei până la organizarea de alegeri interne.

”Cu mândrie și entuziasm, anunțăm numirea colegei noastre, Anda, în poziția de Președinte Interimar al Organizației Femeilor Social-Democrate (OFSD) Sălaj. Acest moment marchează nu doar un pas înainte în cariera Andei, ci și o victorie pentru reprezentarea feminină în conducerea județului nostru. Anda este un exemplu viu al rezilienței și succesului. Cu o poveste de viață remarcabilă, ea a demonstrat că se poate ridica deasupra provocărilor, devenind nu doar o supraviețuitoare, ci o eroină a propriului său destin. Experiența sa ca antreprenoare de succes vorbește despre determinarea și forța ei de a transforma viziunile în realități palpabile.

Rolul său ca Președinte Interimar al OFSD Sălaj nu este doar o poziție de conducere, ci și o platformă prin care Anda poate să-și folosească experiența, pasiunea și inteligența pentru a susține și a inspira femeile din Sălaj și din întreaga țară. Suntem convinși că sub conducerea ei, vocea femeilor din județul nostru va fi nu doar auzită, ci și valorizată în mod corespunzător.

În colega noastra, vedem o lideră care nu doar că va aduce o schimbare pozitivă în comunitatea noastră, dar va fi și un model de urmat pentru toate femeile care aspiră la succes și la un rol activ în societate. Felicitările noastre, cu speranța că mandatul său va fi unul plin de realizări și progrese semnificative pentru femeile din Sălaj și din întreaga țară”, spun tinerii din PSD Sălaj la adresa colegei lor.

”Până la alegerile oficiale, am onoarea și responsabilitatea de a reprezenta și de a fi vocea comună a doamnelor social-democrate. Sunt sigură că unirea și solidaritatea sunt forțele care ne vor ghida. Scopul meu principal este să ne facem auzite în Sălaj și peste granițele județului, să arătăm că, împreună, putem face o diferență semnificativă. Sunt aici pentru fiecare dintre femei, să ascult, să îndrum și să susțin. Fiecare voce contează, fiecare poveste este importantă. Îmi doresc să construim o comunitate unită și puternică, unde fiecare femeie se simte valorizată și împuternicită. Să nu uităm niciodată că noi, femeile, suntem puternice. Cred cu tărie că, prin eforturi comune și determinare, putem schimba lumea în bine. Să fim curajoase, să fim vizionare și să luptăm pentru ceea ce este corect și drept. Le mulțumesc pentru încredere și sprijin”, a declarat Anda Ciobanu, pentru Graiul Sălajului.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *