În urmă cu un an a trecut prin cea mai grea luptă pentru viață și încă se zbate să învingă. Atunci, postul Crăciunului i-a adus minuni, fiind o lecție reală de credință pentru mulți. Acum, o altă întâmplare face ca numele Andei să apară pe buzele multora, și chiar în reviste de succes, poate și ca un semn pentru ea că trebuie să fie puternică și pentru copii, dar și pentru etapa carieristică în care a ajuns după mulți ani de pasiune, învățare și eforturi de toate felurile.

După mai bine de 10 ani în care a urmat calea domeniului frumuseții, chiar dacă absolvise studii superioare economice, ani în care a transformat în mai bine și mai frumos chipurile clientelor sale, Anda Ciobanu se află acum pe podiumul iSucces, fiind nominalizată și premiată pentru realizări remarcabile în domeniul beauty.

”Profesia Andei Ciobanu poate fi comparată cu cea a unui pictor. În arta dermopigmentării ai nevoie de tact, de răbdare, de talent și de simț estetic. Iar invitata noastră le are pe toate din plin și a și știut să profite de acest lucru. Cursul de machiaj început în urmă cu un deceniu a fost prima piatră pusă la fundația carierei ei. A continuat cu traininguri alături de specialiști naționali și internaționali, premianta noastră are și propriul studio căruia îi trec pragul săptămânal zeci de cliente și cursante, căci Anda Ciobanu a luat decizia de a deveni ea însăși trainner și noi ne bucurăm tare mult să o avem alături de noi și să-i oferim trofeul <Realizări remarcabile în domeniul frumuseții>”, au descris-o organizatorii în prezentare.

În cadrul aceleași gale au fost premiate, la diferite secțiuni, nume sonore din lume mondenă – Ana Morodan, Anisia Gafton, Connect R, Mirela Vaida, Cristi Brancu, medici, actori, artiști din Beauty.

”Emoțiile sunt constructive, așa se zice… Dar am rămas fără cuvinte atunci când mi s-a înmânat acest premiu. Nu am prea multe cuvinte… doar un Mulțumesc cât cerul de mare! Mă simt specială că am alături de mine oameni speciali și Mulțumesc, Doamne, pentru ce sunt Azi! Mulțumesc soțului meu și copiilor mei pentru toată susținerea!! Fără ei nu aș fi reușit! Mulțumesc, Mama și Tata, pentru ce Sunt Azi! Mulțumesc Vouă – tuturor oamenilor din jurul meu! Pentru Voi este acest premiu și știu că mă obligă să dau și mai mult decât până acum!”, au fost cuvintele Andei imediat după gală.

”I Success Awards a strălucit în ultima lună a lui 2022 în București! Zeci de vedete autohtone și antreprenori români de succes au luat parte, pe 14 decembrie, la cel mai mare eveniment de networking din lume. Multele proiecte și reușite bifate în acest an le-au adus un premiu de prestigiu, oferit de conceptul unic I Success, care a revenit în țară în luna cadourilor, după un periplu prin puncte importante pe harta Globului, precum Monaco, Veneția, Cannes și Dubai. Seria de evenimente I Success Awards recunoaște persoanele și afacerile care au fost pionieri în industria lor, educatorii care ne inspiră viitorul și inovatorii care fac salturi uriașe în domeniile lor. Povești neauzite pe scenă de la figuri legendare, invitați exclusiviști internaționali, artiști aclamați internațional și figuri sportive. La creme de la creme când vine vorba de afaceri globale și rețelele sociale”, spun organizatorii, Oana Irimia și Flavia Covaciu, alături de președintele juriului, Eduard Irimia.