ANAF vrea să ne convingă „cu frumosul” să devenim buni platnici

0
497

ANAF vrea să stimuleze contribuabilii să se conformeze voluntar obligațiilor de plată pe care le au la bugetul de stat.
Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că va intensifica activitățile de îndrumare și asistență în domeniul fiscal, „manifestandu-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin”, precizează un comunicat postat pe pagina de internet a instituției.
În acest sens, ANAF a demarat Proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice. Ăn momentul de față, proiectul presupune transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare și asistență în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligațiilor declarative și de plată.
Pentru a beneficia de asistență în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la numărul de telefon 031.403.91.60. Pentru a solicita informații personalizate privind situația fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.