septembrie 29, 2023

ANAF vrea să ne convingă “cu frumosul” să devenim buni platnici

0

ANAF vrea să stimuleze contribuabilii să se conformeze voluntar obligațiilor de plată pe care le au la bugetul de stat.
Agenția Națională de Administrare Fiscală anunță că va intensifica activitățile de îndrumare și asistență în domeniul fiscal, “manifestandu-și în acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor în vederea îndeplinirii obligațiilor fiscale ce le revin”, precizează un comunicat postat pe pagina de internet a instituției.
În acest sens, ANAF a demarat Proiectul pilot privind stimularea conformării voluntare dedicat persoanelor fizice. Ăn momentul de față, proiectul presupune transmiterea unor informări către contribuabili persoane fizice, prin care li se oferă îndrumare și asistență în vederea îndeplinirii, în mod corespunzator, a obligațiilor declarative și de plată.
Pentru a beneficia de asistență în domeniul fiscal și pentru a-și îndeplini obligațiile fiscale în mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agenției Naționale de Administrare Fiscală, la numărul de telefon 031.403.91.60. Pentru a solicita informații personalizate privind situația fiscală, contribuabilii pot utiliza serviciul Spațiul Privat Virtual.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut