ianuarie 28, 2023

Ana Maria Inculeţ a ajuns la CSM Slobozia

Încă de mai bine de două luni, ziarul Sportul Sălăjean anunţa despărţirea dintre dintre HC Zalău şi portarul Ana-Maria Inculeţ. Cum Paula Vişan şi-a prelungit contractul cu gruparea sălăjeană, iar Mihaela Foltic era aşteptată la echipă după concediul de maternitate, Inculeţ nu prea mai avea loc în trupa lui Gheorghe Tadici. Aceasta, cu atât mai mult cu cât recent Zalăul a transferat-o şi pe Raluca Kelemen, o puştoaică ce îmbracă deja tricoul Naţionalei de tineret!

În aceste condiţii, goal-keeper-ul venit în anul 2013 de la LPS Iaşi a cam ieşit din schemă. Ca urmare, conducerea clubului a căutat o soluţie optimă şi Ana Maria Inculeţ a fost împrumutată pentru următoare stagiune echipei CSM Unirea Slobozia, cea care în această vară s-a salvat în extremis de la retrogradată, câştigând turneul de promovare/menţinere în Liga Naţională.

La formaţia din Bărăgan, Inculeţ va trebui să acopere plecare portarilor Diana Petrescu şi Lăcrămioara Stan, cea din urmă urmând să revină la HC Dunărea Brăila, de unde fusese împrumutată anul trecut.

De precizat că un alt portar al Zalăului – Adina Sabău – a fost împrumutată în liga secundă, la CSU de Vest Timişoara. Pe lângă cele două “portăriţe”, HC Zalău s-a mai despărţit de interul Teodora Bloj şi centrul Sabine Klimek.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut