Ana Indreies nu mai este viceprimar si primar interimar la Jibou

0

Consiliul Local Jibou s-a intrunit astazi, incepand cu ora 8.00, intr-o sedinta extraordinara. Pe ordinea de zi a Consiliului Local Jibou s-a aflat doar un punct, si anume delegarea consilierului local Bujor Ioan (PSD) pentru a indeplini temporar atributiile de viceprimar al orasului Jibou. Cu alte cuvinte, viceprimarul Ana Indreies este inlocuiota in functia de viceprimar si nu va mai putea exercita nici atributiile de primar al orasului. Ea asigura in calitate de viceprimar conducerea interimara a primariei Jibou dupa destituirea lui Eugen Balanean de catre prefect pentru o condamnare cu suspendare.

Decizia consiliului local din Jibou vine dupa ce prefectul judeteului, Marin Nitu, a spus ca a pregatit un ordin pentru a o deposeda pe Indreies de atributiile de primar, dupa ce aceasta a migrat de la PSD la PNL, din partea caruia si-a anuntat si candidatura la primaria Jibou. Prefectul Nitu a spus insa ca are rezerve sa puna in practica ordinul, din lipsa de incredere ca cei din Consiliul Local Jibou vor putea administra situatia astfel incat orasul sa nu ramana si fara primar interimar.

 

Vom reveni cu detalii! stop_coloana

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut