Anul 2008 a fost din nou darnic pentru Liceul Sportiv „Avram Iancu” Zalau. Cu doi sportivi cuprinsi in lotul national de juniori al Romaniei – Ionut Baltan si Razvan Pop, cu o medalie de argint la Campionatul Balcanic de cros- echipe, cu 7 medalii cucerite la Campionatele Nationale ale Romaniei, cu 2 talente autentice – Anca Temes si Sergiu Farcas, care in 2009 vor avea ceva de spus in competitiile nationale si cu o echipa de volei fete ce promite mult, tanara unitate de performanta a municipiului si-a indeplinit si chiar depasit obiectivele stabilite pentru acest an .
Iata si primii 10 sportivi ai Liceului Sportiv „Avram Iancu” Zalau la finele anului 2008:
Locul I – Ionut Baltan (foto), atletism, 43,65 puncte. Este antrenat de profesorul Teodor Bidian si este component al lotului national de juniori I.
Locul II – Razvan Pop (foto), atletism, 27, 05 puncte. Il are ca antrenor pe Teodor Bidian si este component al lotului national de juniori II.
Locul III – Anca Temes, atletism, 2,50 puncte. Este antrenata de Mirel Seisanu.
Locul IV-Sergiu Farcas, atletism, 1,25 puncte. Antrenor Mirel Seisanu.
Locul V – Farkas Szabolc, atletism, 1 punct. Sportivul este antrenat de profesorul Teodor Bidian.
Locul VI – Szabo Zsolt, atletism, 1 punct. Este antrenat de profesorul Teodor Bidian.
Locul VII – Torma Attila, atletism, 1 punct. Antrenor, Teodor Bidian.
Locul VIII – Cristian Somai, atletism, 1 punct. Este pregatit de profesorul Lucian Birlogeanu.
Locul IX – Catalin Farcas, atletism, 0,25 puncte. Este antrenat de Mirel Seisanu.
Locul X – Andrei Gherman, atletism, 0,25. Antrenor, Mirel Seisanu.
Cupa Mesesul la Zalau
Azi, la Sala Sporturilor, cu incepere de la ora 15:00, va avea loc „Cupa Mesesul” la box, la juniori, tineret, seniori, organizata de Clubul Sportiv Municipal Armatura Zalau si Directia pentru Sport a Judetului Salaj. La aceasta cupa vor participa cei mai buni sportivi de la CSM Baia Mare, LPS Baia Mare, Crisul Oradea, AS Campia Turzii, BoxArtrom Slatina, Prodchim Gheorgheni, Box Club Vasile Goldis Arad, CSM Armatura Zalau si o echipa din Ungaria, Szalno.
De la CSM vor participa Andrian Poputea, Pusok Levente, Adamko Jolt, Paul Cristea si altii. Antrenorul sectiei de box, Ioan Dragos ne-a declarat ca la acest concurs, ultimul din acest an, se doreste ca elevii lui sa aiba o comportare cat mai buna.
In pauzele dintre meciuri va avea loc festivitatea de premiere a celor mai buni sportivi din judetul Salaj, dar si a celor mai buni zece sportivi de la CSM.