septembrie 24, 2023

Amenzi pentru lipsa măștii de protecție

0

Structurile Ministerului Afacerilor Interne continuă activităţile de control cu privire la respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă în zonele aglomerate, dar şi în mijloacele de transport în comun, scopul fiind prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

În ultimele 24 de ore, pe raza întregului județ, au fost verificate 98 mijloace de transport persoane, 110 societăți comerciale, fiind legitimate 436 persoane.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 60 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 7.750 lei, toate pentru nepurtarea măștii de protecție.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, polițiștii locali au aplicat și ei 10 sancțiuni contravenționale, valoarea totală a acestora fiind de 250 lei.

Pe lângă acțiunile desfășurate pentru prevenirea răspândirii noului virus, polițiștii au mai desfășurat 10 acțiuni punctuale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 36 sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.750 lei.

Efectivele Ministerului Afacerilor Interne rămân în continuare mobilizate în teren, la nivelul întregului județ, pentru a se asigura că măsurile de prevenire a răspândirii infecției cu nou virus sunt respectate.

La TELVERDE – 0800800165 puteţi sesiza nereguli privind respectarea măsurilor stabilite în contextul COVID-19.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut