Amenzi pentru deșeuri arse la Pustă

0
323

Miercuri seara, în jurul orei 22.00, un apel la 112 a alertat Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Sălaj, pompierii și Poliția orașului Șimleu Silvaniei cu privire la faptul că în localitatea Pustă se incinerează deșeuri. Au intervenit pompierii pentru stingerea incendiului, dar și poliția și comisarii Gărzii de Mediu care au aplicat amenzi de 12 mii de lei.

”În urma apelului prin 112 cu privire la incinerarea de deșeuri în localitatea Pusta din Șimleul Silvaniei, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Sălaj a verificat amplasamentele unde se incinerau deșeuri, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei. Mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliția Șimleului Silvaniei pentru sprijinul acordat”, a declarat Răzvan Fazacaș, comisar șef al GNM-CJ Sălaj.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.