Amenzi pentru deșeuri arse la Pustă

0

Miercuri seara, în jurul orei 22.00, un apel la 112 a alertat Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Sălaj, pompierii și Poliția orașului Șimleu Silvaniei cu privire la faptul că în localitatea Pustă se incinerează deșeuri. Au intervenit pompierii pentru stingerea incendiului, dar și poliția și comisarii Gărzii de Mediu care au aplicat amenzi de 12 mii de lei.

”În urma apelului prin 112 cu privire la incinerarea de deșeuri în localitatea Pusta din Șimleul Silvaniei, Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Sălaj a verificat amplasamentele unde se incinerau deșeuri, fiind aplicate două sancțiuni contravenționale în valoare de 12.000 de lei. Mulțumim Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Poliția Șimleului Silvaniei pentru sprijinul acordat”, a declarat Răzvan Fazacaș, comisar șef al GNM-CJ Sălaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut