septembrie 28, 2023

Amenzi de peste 40 de mii de lei în 24 de ore

0

Poliţiştii din Sălaj, împreună cu reprezentanți ai celorlalte autorități cu atribuții în domeniu, au continuat acțiunile pentru limitarea răspândirii virusului covid-19.

Luni, peste 130 de polițiști, jandarmi şi poliţişti locali au desfășurat acțiuni de verificare a modului în care se respectă măsurile de protecție sanitară la nivel judeţean.

Au fost efectuate 832 de verificări cu privire la respectarea măsurilor şi interdicțiilor impuse.

În urma acțiunilor de control, au fost aplicate 162 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 41.500 lei.

Din totalul sancţiunilor, 88 au fost aplicate pentru nepurtatea măştii de protecţie, 4 pentru nerespectarea interdicţiilor privind deplsarea, iar diferenţa au constituit-o alte abateri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut