Amenzi de peste 100.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID

4
329

Peste 1.100 de persoane au fost verificate de structurile Ministerului Afacerilor Interne (MAI) cu privire la respectarea măsurilor pe perioada stării de alertă, valoarea totală a amenzilor aplicate pentru neregulile constatate fiind de peste 100.000 de lei.

Totodată, oamenii legii au identificat trei persoane care nu respectau măsurile de izolare sau carantină.

În ultimele 48 de ore, în urma activităţilor desfăşurate pe raza întregului județ, angajaţii MAI au legitimat 1.180 persoane, fiind verificate 261 mijloace de transport persoane și 144 societăți comerciale.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 131 sancţiuni contravenţionale, dintre care 129 pentru nepurtarea măștii de protecție şi două pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea/carantina.

Pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală au aplicat și polițiștii locali 16 sancțiuni contravenționale. O altă sancţiune a fost aplicată pentru nerespectarea măsurilor privind izolarea/carantina.

Pe lângă acțiunile desfășurate pentru prevenirea răspândirii noului virus, polițiștii au mai desfășurat 16 acțiuni punctuale, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate 102 sancțiuni contravenționale.

Alte 10 sancţiuni au fost aplicate de jandarmii sălăjeni, pentru nepurtarea măștii de protecție.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de 107.400 lei.

În activităţi au fost angrenaţi 73 de poliţişti, 40 jandarmi şi 29 poliţişti locali.

4 COMENTARII

  1. Nu e adevărat ce spui,cumva trebuie speriat si pedepsii acei oameni care isi bat joc de viata noastra,amenda e primita datorita unor fapte negative,eu care stau cuminte..de ce nu sunt amendat?banii mei nu sunt ok pt trantori?

  2. Cei care își bat joc de viața noastră este acest guvern în frunte cu marele dictator Werner Ciolanis! Menționez că nu fac parte și nu simpatizez cu nici un partid politic!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.