ianuarie 29, 2023

Politistii comunitari din municipiul Zalau au aplicat, in perioada 11 – 18 decembrie, 21 de sanctiuni contraventionale (9 cu amenda si 12 cu avertisment) persoanelor care au murdarit spatiul public, cersetorilor dar si comerciantilor care si-au expus marfa in strada fara a detine autorizatie.
Potrivit informatiilor primite de purtatorul de cuvant al Politiei Comunitare, Lucian Trif, valoarea totala a amenzilor, aplicate in aceste sapte zile, este de aproape 1250 lei (12,5 milioane in lei vechi). In perioada urmatoare agentii Politiei Comunitare vor desfasura activitati de supraveghere in zona pietelor agroalimentare, a magazinelor mari si a unitatilor de alimentatie publica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut