Amendați că au aruncat gunoaie la marginea drumului

0
755

Comisarii Gărzii de Mediu Sălaj s-au autosesizat cu privire la deşeurile abandonate pe partea stângă a DJ 108N, între localitățile Mesteacănu şi Vânători, pe malul pârâului Poic. În urma verificărilor, s-a stabilit că deşeurile (ambalaje, sticlă, hârtie, saci cu deşeuri menajere, etc) au fost aruncate dintr-o autoutilitară. Au fost identificați atât șoferul care a aruncat deșeurile la marginea drumului, cât și „proprietarii” gunoaielor.

Atât persoana care a aruncat deşeurile, domiciliată în localitatea Almaşu, cât şi deținătorii acestora, din localitatea Mesteacănu, au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 6.000 lei fiecare, fiind obligați, de asemenea, să adune și să predea gunoaiele aruncate unui operator autorizat, în termen de 14 zile.

Luna trecută, pe acelaşi sector de drum, au mai fost aplicate două sancțiuni contravenționale unor persoane fizice, tot pentru abandonarea deşeurilor la voia întâmplării.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.