Amendat pentru vanzare ilegala de tigari

Joi, 5 februarie, in jurul orei 10.00, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean (IJJ) Salaj aflat in misiune in zona Astralis, din Zalau, l-a depistat pe R. Gheorghe, de 52 de ani, care oferea spre vanzare mai multe pachete de tigari marca Viceroy, fara a avea documente de provenienta a marfii.
“Barbatul a fost sanctionat contraventional de catre jandarmi conform legii 12 din 1990 (privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite) cu amenda de 1.000 lei iar marfa expusa spre vanzare a fost ridicata in vederea confiscarii”, a precizat lt. Cristian Bolfa, ofiter relatii cu presa al IJJ.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut