Amendă de 8.000 lei pentru lemne transportate fără aviz

2
3207

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii sălăjeni, în colaborare cu organele silvice, au desfășurat mai multe controale pe raza județului Sălaj cu privire la identificarea celor care taie sau transportă fără drept lemne din pădure.

Vineri seara, doi bărbați au fost depistați pe raza comunei Horoatu Crasnei în timp ce transportau material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia Ocolului Silvic Măgura Șimleu Silvaniei, spun jandarmii sălăjeni.

De la începutul anului, au fost aplicate 14 amenzi pentru contravenţii silvice, în valoare totală de 32.000 de lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.