ianuarie 29, 2023

Amendă de 8.000 lei pentru lemne transportate fără aviz

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii sălăjeni, în colaborare cu organele silvice, au desfășurat mai multe controale pe raza județului Sălaj cu privire la identificarea celor care taie sau transportă fără drept lemne din pădure.

Vineri seara, doi bărbați au fost depistați pe raza comunei Horoatu Crasnei în timp ce transportau material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia Ocolului Silvic Măgura Șimleu Silvaniei, spun jandarmii sălăjeni.

De la începutul anului, au fost aplicate 14 amenzi pentru contravenţii silvice, în valoare totală de 32.000 de lei.

2 thoughts on “Amendă de 8.000 lei pentru lemne transportate fără aviz

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut