Amendă de 8.000 lei pentru lemne transportate fără aviz

2
3215

La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii sălăjeni, în colaborare cu organele silvice, au desfășurat mai multe controale pe raza județului Sălaj cu privire la identificarea celor care taie sau transportă fără drept lemne din pădure.

Vineri seara, doi bărbați au fost depistați pe raza comunei Horoatu Crasnei în timp ce transportau material lemnos, fără a deține aviz de însoțire.

Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 8.000 de lei, iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat în custodia Ocolului Silvic Măgura Șimleu Silvaniei, spun jandarmii sălăjeni.

De la începutul anului, au fost aplicate 14 amenzi pentru contravenţii silvice, în valoare totală de 32.000 de lei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.