Ambulanță atacată de un cetățean nervos

Un bărbat de 35 de ani, din Nușfalău, s-a ales cu dosar penal pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a distrus o autospecială a Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj.

Bărbatul nu este la prima faptă de acest fel. El mai are la activ încă trei dosare penale.

Luni, 23 ianuarie, la ora 17.57, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Nușfalău au fost sesizați, prin apel la 112, de un bărbat din Zalău cu privire la faptul că în timp ce conducea pe D.N. 19/B, pe direcția Marca – Șimleu Silvaniei, o autospecială aparținând Serviciului Județean de Ambulanță Sălaj, în momentul în care a oprit într-o intersecție, o persoană necunoscută a lovit cu pumnii și picioarele autospeciala, distrugând oglinda retrovizoare și parbrizul acesteia.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii din Nușfalău au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, Bărbatul, de 35 de ani, din localitatea Nușfalău, mai este cercetat de polițiști în încă trei dosare penale, tot pentru comiterea infracțiunilor de distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru amenințare.

Polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Nușfalău au întocmit dosar penal în cauză și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut