Am sesizat peste tot, dar nimic nu s-a schimbat

Intr-una din zilele trecute a venit la redactie domnul prof. Gyorfy Dezideriu, din Zalau, profesor pensionar, care locuieste pe strada General Dragalina, bloc D29, ap.5.
“Vreau sa va spun si dvs. ca sunt tare indignat de faptul ca unele firme isi bat joc de cei ce locuiesc la bloc. Iata despre ce este vorba. In urma cu cateva luni, la blocul nostru, D29, au aparut, pe rand, niste mesteri care s-au apucat sa faca o serie de gauri prin pereti, atat la intrarea in bloc, cat si pe casa scarii. Acestia erau de la firmele cu televiziune prin cablu si internet Injoy, RDS si Romtelecom si n-aveau nici o aprobare pentru a face gauri si n-au solicitat nici acordul locatarilor, prin semnaturi. Necazul mare este ca, dupa ce-au introdus cablurile n-au remediat locurile din pereti din jurul gaurilor si, prin sparturile lasate, intra aer rece si frig, cu efecte negative asupra apartamentelor. De exemplu, in apartamentul meu, nr.5, pe peretele dinspre casa scarilor, in dreptul gaurii din planseu, a aparut condensul, ceea ce nu s-a intamplat niciodata de zeci de ani de cand locuiesc aici.
Si inca ceva. Au legat si ancorat atatea cabluri pe stalpul de la coltul blocului ca pur si simplu l-au inclinat, cu toate ca e din beton, iar unele cabluri chiar se… sprijina de balconul meu. Am fost de doua ori in audienta la Primaria Zalau, am facut sesizare si la Protectia Consumatorilor, dar nimic nu s-a schimbat, totul e ca la-nceput. Sa nu va mai spun ca la Posta nici nu m-a lasat sa intru. Nu stiu ce sa mai fac si unde sa ma duc ca sa se rezolve cele sesizate”.
Noi credem ca ati “batut” la toate usile la care trebuia s-o faceti. Ramane ca sesizarile dvs. sa fie luate, odata-si-odata, in seama de catre cei vizati si sa nu va mai poarte pe drumuri.
In speranta ca semnalul de fata ii va… sensibiliza, asteptam… faptele.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *