decembrie 5, 2022

”Am jucat perfect şi am obţinut un rezultat deosebit de pozitiv”, a spus libero-ul de la Volei Municipal Zalău

Volei Municipal Zalău nu a avut nicio emoţie în ”dubla” din optimi cu Lausanne, iar vicecampioana României a obţinut două victorii clare şi s-a calificat la pas în următoarea fază a competiţiei.

Ce-i drept, formaţia elveţiană a fost sub nivelul celor de la Galatasaray SC, iar gruparea de sub Meseş a profitat de acest lucru şi a făcut şi spectacol la partida retur, de miercuri seara, pe care zălăuanii au câştigat-o cu 3 – 0. ”Este un rezultat deosebit de pozitiv pentru echipa noastră. Am jucat bine şi ne bucurăm că sala a fost plină şi ne-am făcut suporterii din nou fericiţi. În câteva cuvinte, totul a fost perfect. Lausanne a fost o echipă luptătoare, stop_coloana dar noi am jucat aproape perfect şi am câştigat cu 3 – 0. În aceaste faze ale competiţiei nu vom întâlni nicio echipă care să se predea, dar de data aceasta forma destul de bună la care noi am ajuns şi dorinţa noastră de victorie şi de a accede în faza superioară au făcut diferenţa”, este de părere Adrian Feher.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *