septembrie 28, 2022

Am fost trasi in teapa?

In numele mai multor pescari de pe Somes, din zona Odorheiului, am fost rugati sa ne interesam daca suma de 120 de lei (1,2 milioane lei vechi) platita la AJPS Jibou, pentru permis, este corecta sau “am fost trasi in teapa”. Cititorul nostru mai scrie ca, de curand a aflat ca se putea plati suma de 30 de lei la ANPA. “Va rugam sa scrieti in ziar care este procedura corecta pentru a intra in legalitate”.
La solicitarea dvs ne-a raspuns, cu promptitudine, directorul AJVPS Salaj, dl ing. Cristian Crisan. “Cotizatia stabilita de pescari in Adunarea Generala din decembrie 2008 este de 120 de lei si include 30 de lei – permisul de pescuit pe care il achitam la ANPA – si 90 lei pentru servicii pe 2009, prestate de AJPS, respectiv paza fondurilor piscicole, populari cu puiet, contracte pentru curatenie si ecologizare” s.a. In raspunsul d-lui director se mai precizeaza ca “aceste cheltuieli au fost stabilite prin buget, aprobate in Consiliul de administratie si votate in Adunarea generala pe 2009, inclusiv de catre membrii pescari”.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.