septembrie 30, 2023

Am fost si eu suporter la meciurile de volei

0

In urma cu doua saptamani, la insistentele bunului meu prieten, colonelul Alexa Avram, mare admirator al jocului de volei, am fost alaturi, din tribuna, de echipa Remat Zalau, in disputa cu Dinamo Bucuresti. M-a impresionat jocul prestat de echipa zalauana si rezultatul obtinut (3-0), dar si de numarul mare de spectatori si atmosfera din tribuna, de caldura si entuziasmul cu care au fost sustinuti jucatorii nostri.
La urmatorul meci, cu Tomis Constanta, din cadrul “Cupei Romaniei”, am fost din nou in tribuna si, spre surprinderea mea, in sala era aceeasi atmosfera. Erau prezenti, la fel, un mare numar de spectatori. Am remarcat, de asemenea, prezenta in tribuna a unui numar mare de simleuani, printre care si dr. Ioan Puscas, mare amator al acestui sport, cel care are mari merite in dezvoltarea voleiului pe meleagurile Salajului. Desi rezultatul nu a fost cel dorit de suporterii zalauani (3-1 pentru constanteni), la urmatorul meci, cu aceeasi echipa, dar de data aceasta in Campionatul national de volei, Sala Sporturilor din Zalau a fost din nou plina si spre bucuria suporterilor echipei gazda, jocul practicat de Remat a fost altul, castigand cu 3-1 in fata campioanei Romaniei, Tomis Constanta.
Consider ca trebuie ca si pe viitor, salajenii sa fie alaturi de echipa de volei Remat Zalau, rasplatind prin aceasta si efortul financiar pe care il face grupul de firme Remat, in frunte cu dl. Liviu Ciupe si, nu in ultimul rand, Consiliul Judetean Salaj, care are in persoana presedintelui Tiberiu Marc un inflacarat suporter.
Felicitari tuturor si fiti in continuare alaturi de voleiul si sportul salajean.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut