Alți doi șoferi prinși drogați la volan, în doar câteva ore

Fenomenul consumului de droguri devine o adevărată problemă la nivelul județului. Tot mai mulți șoferi sunt depistați în trafic, la volan, sub efectul substanțelor psihoactive.

Marți, 18 octombrie, polițiștii au oprit în trafic, pe strada Păcii, din municipiul Zalău, la ora 16:50, un autoturism la volanul căruia a fost identificat un bărbat, de 26 de ani, din Zalău. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru una dintre substanțele interzise. Acesta a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice, în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor interzise, precum și tipul acestora.

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru conducere sub influența substanțelor psihoactive și continuă cercetările.

Câteva ore mai târziu, la ora 19:15, polițiștii au oprit în trafic, în orașul Jibou, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Surduc. Acesta a fost testat cu aparatul Drugtest, rezultatul fiind pozitiv.

Conducătorul auto a fost condus la o unitate medicală unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii prezenței în organism de substanțe psihoactive și tipul acestora.

Și în cazul său a fost întocmit întocmit dosar penal, iar polițiștii continuă cercetările, sub supravegherea unității de parchet competente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *