noiembrie 26, 2022

Altercatie intre atronul firmeiEmpire Connection şi un angajat pentru că acesta a cerut salariul restant

Un scandal care i-a intrigat pe locuitorii din cartierul zălăuan Ortelec a avut loc ieri dimineaţă puţin înainte de ora 10.00, în apropierea barului aflat în centru. Patronul firmei Empire Connection SRL (care are ca obiect de activitate reparaţii de drumuri), Gabriel Botofan, a avut o altercaţie cu unul dintre angajaţii săi, K.G., de 61 de ani, din Cehu Silvaniei, după ce acesta şi-a cerut o restanţă salarială de 1.700 de lei. Cineva din comunitate l-a transportat pe K.G. la spital, iar cei de la Urgenţă au anunţat poliţia.
Poliţia a anuţat că are detalii despre caz. “Un bărbat de 61 ani, din Cehu Silvaniei, K.G., a fost agresat în faţa unui local din cartierul Ortelec de un tânăr de 30 de ani din Zalău. Poliţia a fost anunţată de către Unitatea de Primiri Urgenţe despre caz. Victima a depus plângere, iar în prezent se fac cercetări”, ne-a spus Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj.
Din cele relatate de apropiaţii victimei, bătrânul era şofer pe o basculantă şi s-a întors recent din Deva, unde firma a avut un contract de lucrări. Înainte, victima a stat mai multe luni în judeţul Botoşani, pentru a-l ajuta pe patron la o lucrare. stop_coloana
Patronul Gabriel Botofan este originar din cartierul Ortelec, iar din ce spun martorii oculari din cartier, acesta ar deţine pe lângă firma Empire Connections SRL şi unul dintre localurile din centru.
Gabriel Botofan a relatat aseară pentru Graiul Sălajului incidentul văzut din punctul său de vedere. “M-am întâlnit cu şoferul pentru a-i da salariul. Si încercam să lămuresc cu el că anumite lcururi au dispărut din maşina pe care lucra. Când i-am spus că va trebui să le plătească, el a devenit agresiv şi m-a împins. M-am apărat, moment în care a ieşit soţia lui din maşină să aplaneze situaţia. Am intrat în local, iar dânsul s-a urcat în maşină, moment în care m-a ameninţat că mă rezolvă el. Asta a fost totul.”

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *