noiembrie 29, 2022

Alina Dumitru, medalie de bronz la CE de la Tbilisi

Judoka Alina Dumitru a castigat vineri medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, in cadrul Campionatelor Europene din Georgia. Alina Dumitrua fost prima semifinalista a categoriei 48 de kilograme, dupa doua victorii categorice in cadrul grupei A, in fata portughezei Leandra Freitas si a reprezentantei Turciei, Kubra Tekneci. In semifinale insa, unguroaica Eva Csernoviczki a produs surpriza, invingand-o pe campioana olimpica en-titre, cu scorul de 1-0, in 2:56 minute.
Alina Dumitru a intrat in recalificari, pentru medalia de bronz, pe care si-a adjudecat-o in fata sportivei din Belarus, Volha Leshchenka. Cealalta medalie de bronz a revenit Michaelei Baschin (Germania), care a dispus de spaniola Oiana Blanco. Finala probei va fi disputata de unguroaica Eva Csernoviczki si Frederique Jossinet (Franta). Alina Dumitru a ratat aurul european dupa cinci ani in care a dominat continentul la categoria sa de greutate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *