Alin Panc și Văru’ Săndel îl aduc pe Avram Iancu și-n Țara Silvaniei

Docu-ficțiunea despre viața Crăișorului Munților, ”Avram Iancu împotriva Imperiului”, ajunge săptămâna viitoare în Sălaj. Timp de o săptămână, filmul va rula în mai multe locații din județ pe care organizatorii le vor anunța.

Anunțul privind promovarea filmului este făcut de unul dintre actorii principali, zălăuanul Alin Panc, care, alături de lozneanul Sandu Pop, Horea Fedorca, Paula Hriscu, Anca Bejan, Victor Oancea, colindă întreaga țară pentru a duce povestea lui Avram Iancu peste tot.

”Suntem săptămâna viitoare în Zalău, toată săptămâna! Venim cu filmul Avram Iancu Împotriva Imperiului să-l proiectăm în tot județul! Tare mare bucurie”, scrie Alin Panc, pe contul său de Facebook.

A scris, a luptat, a iubit. A devenit nemuritor! Află și tu cum Avram Iancu a schimbat destinul unei națiuni vizionând docu-drama “Avram Iancu Împotriva Imperiului”, un film cu doi sălăjeni în roluri principale, un film care a adunat deja mii de oameni din toate colțurile țării în săli de cinema și de spectacole.

Sursa video: Facebook Alin Panc

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *