Alice Ghile a luat trofeul festivalului „Ursuletul de Aur”

In varsta de numai 12 ani, fetita cu voce de aur a Salajului, interpreta Alice Ghile, si-a imbogatit palmaresul cu inca un premiu. A obtinut „Trofeul de Aur” la festivalul „Ursuletul de Aur” din Baia Mare, editia a XXXV-a, ce a avut loc saptamana trecuta, in perioada 2-6 iulie, in orasul care a devenit anul acesta Capitala Tineretului.

rn

Alice Ghile a reprezentat judetul Salaj, din postura de eleva a Liceului de Arta Ioan Sima, la Festivalul International de interepretare "Ursuletul de Aur". A mai castigat acest important trofeu si in anul 2015.
Alice Ghile a postat pe 6 iulie, pe pagina ei de socializare, mesajul victoriei.
“În sfârsit pot sa manânc înghetata! Dragii mei prieteni, ieri am fost la ultimul festival din aceasta vara, “Ursuletul de Aur”, unde am obtinut “Trofeul de Aur” al acestui concurs minunat.
Însa, nu am plecat doar cu atât! Am mai câstigat noi prieteni si ocazia sa cunosc oameni minunati!”, a scris tanara Alice Ghile.
Alice Ghile a obtinut pâna acum numeroase premii si trofee la concursuri nationale de muzica usoara si folclor, printre care amintim Trofeul festivalului “November Music Fest”, Trofeul concursului desfasurat în cadrul competitiei Kids Music Bucuresti, premiul I la Festivalului International de Interpretare “Delfinul de aur” din Navodari si premiul I la Festivalul National de Creatie si Interpretare “Mamaia Copiilor”, trofeul festivalului “Dor de cântec si joc” organizat la Horoatu Crasnei. Alice a mai participat si la show-ul “Next Star”, cu o piesa celebra a lui Mariah Carey, la Festivalul National de Creatie si Interpretare “Stele de maine”, de la Timisoara, la emisiunea-concurs “Zestrea Neamului” si multe altele.
Alice Ghile, eleva la Liceul de Arta ”Ioan Sima” din Zalau, studiaza muzica si la cercul de specialitate din cadrul Palatului Copiilor din Zalau.

rn

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *