Alexandru Rad aduce în Sălaj trofeul International Karting Masters – etapa I

0
636

Pilotul Alexandru Rad surprinde din nou cu o performanță de senzație. În weekend, puștiul de 10 ani s-a clasat pe prima poziție a podiumului la International Karting Masters, aducând trofeul primei etape a acestei competiții în Sălaj.

Desfășurată în perioada 6-8 august pe circuitul de la Prejmer, județul Brașov, competiția a inclus trei curse, una sâmbătă, respectiv două duminică.

În două din cele trei manșe, Alexandru Rad a reușit să treacă primul linia de sosire, în timp ce în ultima manșă s-a clasat pe poziția a doua, la mai puțin de o sutime distanță de ocupantul primei poziții.

În clasamentul general, Alexandru Rad s-a clasat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, aceasta fiind cea mai bună performanță de până acum pentru pilotul zălăuan care și-a făcut debutul în competițiile de karting abia anul trecut.

Etapa a doua din cadrul International Karting Masters va avea loc în perioada 8-10 septembrie, la Târgu Secuiesc, iar Alexandru Rad e hotărât să obțină, din nou, cea mai strălucitoare medalie.

Sursa foto: Karting Masters

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.