ianuarie 28, 2023

Alexandru Iloc din Zalau, de numai 18 ani, a murit lovit de tren in Cluj-Napoca

Viata unui tânar de numai 18 ani, Alexandru Iloc, elev al Liceului de Arta Ioan Sima din Zalau, s-a sfârsit fulgerator marti seara. Adolescentul a fost lovit mortal de un tren, la mica distanta de Gara din Cluj-Napoca. 

rn

Anchetatorii spun ca e vorba de un accident nefericit, neexistând indicii ca tânarul ar fi vrut sa îsi ia viata.
Tragicul eveniment s-a produs cu putin timp înainte de miezul noptii de marti spre miercuri, între statiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est. Mecanicul trenului care circula pe ruta Satu Mare – Bucuresti Nord a sunat la 112 si a anuntat accidentul.
"”n jurul orei 23.50, politistii au fost sesizati prin 112 cu privire la faptul ca trenul de persoane care circula pe ruta Satu Mare – Bucuresti Nord a surprins si accidentat o persoana. “n urma deplasarii la fata locului si a cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca, între statiile CFR Cluj-Napoca – Cluj-Napoca Est, trenul care circula pe relatia Satu Mare – Bucuresti Nord a surprins în gabaritul caii ferate si a accidentat mortal un tânar în vârsta de 18 ani, din Zalau, care s-ar fi angajat în traversarea caii ferate fara sa se asigure. Cercetarile sunt continuate de politistii de la Transporturi Feroviare", precizeaza subinspectorul Carmen Jucan, purtator de cuvânt al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj.

rn

Alexandru era un baiat destept si echilibrat

rn

Desi s-a vehiculat si ipoteza sinuciderii, apropiatii tSnarului Alexandru Iloc sunt convinsi ca tSnarul nu ar fi facut asa ceva. Spun ca, cel mai probabil, totul s-ar fi intSmplat accidental, deoarece Alex avea casti pe urechi si asculta muzica, nu a auzit trenul si a fost agatat.
Alexandru Iloc este din Zalau si trebuia sa inceapa clasa a XII-a la Liceul de Arta "Ioan Sima", specializarea Arte plastice. Era pasionat de desen si pictura.
Directorul Liceului de Arta "Ioan Sima" Zalau, profesorul Titus CSmpean, ne-a declarat ca incepSnd de azi la liceu va fi arborat steagul negru, in semn de doliu.
"Eu i-am fost diriginte in clasa a XI-a, pSna in ianuarie, cSnd am devenit directorul liceului. Alexandru Iloc a facut clasele a IX-a si a X-a la Liceul "Mihai Viteazul" din Zalau, dupa care in clasa a XI-a a venit la Liceul de Arta "Ioan Sima", la specializarea Arte plastice. Acum trebuia sa intre in clasa a 12-a. Era un elev foarte talentat, implicat in activitatile scolare si extrascolare. Niciodata nu am simtit la el vreun dezechilibru emotional. Era un baiat linistit, la locul lui, care nu a creeat niciodata probleme. Vestea aceasta a fost un soc pentru noi toti cei care l-am cunoscut. Parintii lui erau intr-un amplu proces de divort, dar aceste lucruri nu l-au afectat. La sedintele cu parintii venea tatal lui, care este jandarm, cu care probabil si locuia. Liceul de Arta "Ioan Sima" Zalau este in doliu. “ncepSnd cu ziua de mSine (nr. azi) va fi arborat steagul negru", ne-a declarat directorul Liceului de Arta "Ioan Sima" Zalau, profesorul Titus Campean, care i-a fost chiar diriginte.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut