februarie 5, 2023

Alexandru Iliescu, noul director medical al Spitalului Județean de Urgență Zalău

Medicul Alexandru Iliescu, șeful secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Zalău, este noul director medical al unității sanitare.

Fostul director medical, medicul pediatru Eva Lapos, și-a dat demisia din funcție.

Alexandru Iliescu își va prelua mandatatul începând din 1 noiembrie. Acesta va fi un mandat interimar, pe o perioadă de 6 luni.

Medicul Alexandru Iliescu are 35 de ani și este absolvent al promoției 2011 al Universității de Medicină și Farmacie ”Iuliu Hațieganu”. A fost medic specialist la Institulul oncologic “I. Chiricuță” din Cluj-Napoca, apoi a devenit Medic Primar Oncologie Medicală la Spitalul Județean de Urgență Zalău.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut