Alexandru Flueras, noul jucator al Silvaniei Cehu Silvaniei

Talentatul jucator care a trecut si pe la FC Zalau sau Sanatatea Cluj s-a despartit de Dumbrava Gîlgau si a semnat cu gruparea condusa de Horatiu Bogar, grupare care îsi propune un obiectiv îndraznet pentru urmatorul sezon, reusind deja alte 8 transferuri

rn

Sezonul 2017-2018 a fost unul de cosmar pentru Silvania Cehu Silvaniei. Gruparea condusa de Horatiu Bogar a fost la un pas de desfiintare în vara trecuta, dupa ce autoritatile locale au redus bugetul echipei de fotbal, motiv pentru care, cehanii au fost la un pas sa nu ia startul sezonului 2017-2018.
Pâna la urma, conducerea Silvaniei a gasit o solutie si gruparea s-a aflat la start în noul campionat, cu o echipa formata din jucatori locali si cu multi juniori din propria pepiniera.
În aceste conditii, rezultatele au fost unele mai modeste si echipa s-a aflat în permanenta în a doua jumatate a clasamentului, la un moment dat fiind chiar pe penultimul loc. Însa, cu un forcing de ultim moment, pe ultima suta de metri, Silvania Cehu Silvaniei a fost la turatie maxima si în cele din urma a scapat de emotiile retrogradarii.
Pentru noul sezon, conducerea Silvaniei îsi propune ca echipa micutului orasel salajean sa nu mai treaca prin experienta din sezonul trecut si a trecut la “butoane” pentru a aduce jucatori tineri, dar valorosi, care sa puna umarul la ascensiunea Silvaniei.
Pâna în acest moment, gruparea din Cehu Silvaniei a reusit sa transfere nu mai putin de 9 jucatori, printre care Andrei Sesgin de la Real Criseni si jucatori importanti de la Cetatea Buciumi, precum Vlad Lung, Razvan Nicorici, Vlad tiriac, Raul Zdroba, Rares Hossu, stefan Nicoara si Sergiu Pop, carora li se adauga revenirile jucatorilor Vlad Pascalau si Adrian Pop, ambii de la Rapid Jibou, dar si Elek Tamas de la CS Farcasa. Lista jucatorilor transferati este continuata de Alexandru Flueras.
Tânarul mijlocas are experienta la nivelul Ligii a III-a, acolo unde a evoluat pentru FC Zalau si Sanatatea Cluj. În returul trecut, Alex Flueras a evoluat la Dumbrava Gîlgau, însa nu s-a adaptat prea bine la gruparea din comuna Balan si dupa doar un retur petrecut acolo, mijlocasul în vârsta de 21 de ani a ales sa se transfere la Cehu Silvaniei.
“Aparent nu m-am acomodat la Dumbrava Gîlgau. Sper sa îmi placa colectivul de la Cehu Silvaniei si sa joc cu placere. Deocamdata sper sa avem o echipa cu care sa ne prezentam bine si sa jucam fotbal. Îmi propun sa joc cât mai bine si sa ma înteleg bine cu coechipierii”, ne-a declarat Alexandru Flueras.
Conform celor spuse de Horatiu Bogar, conducatorul Silvaniei Cehu Silvaniei, Alex Flueras a fost dorit la formatia din Cehu si în iarna, însa jucatorul se întelesese deja cu Dumbrava Gîlgau.
“Este un jucator cu experienta în Liga a III-a, dar un jucator tânar, în care eu am mare încredere. Am vazut ca la Dumbrava Gîlgau nu prea a fost folosit pe postul lui, fiind folosit în banda, dar eu cred ca pe postul de mijlocas la închidere va da randament suta la suta. Mi l-am dorit si pentru returul sezonului trecut, însa se întelesese cu Gâlgaul si a mers acolo. Pâna la urma este bine ca a ajuns la Cehu Silvaniei”, ne-a declarat Horatiu Bogar, conducatorul Silvaniei.
Cu un lot nou, care în sezonul ce sta sa înceapa va fi antrenat de Dan Lucaciu, Silvania îsi propune un obiectiv mai îndraznet si viseaza frumos, mai ales ca înca nu s-a încheiat campania de transferuri, iar în perioada urmatoare, Silvania Cehu Silvaniei ar mai putea aduce si alti jucatori. “Pentru sezonul urmator, obiectivul nostru va fi clasarea între locurile 2 – 4, însa nu ne suparam nici daca este locul 1”, a mai spus Horatiu Bogar.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *