Alexandru Bora, noul reprezentant al PNL în Consiliul Local Zalău

1
1366

Începând de joi, 13 mai, liberalul Alexandru Octavian Bora va fi noul reprezentant al PNL Zalău în Consiliul Local municipal, după ce mandatul său a fost validat de Judecătoria Zalău și va depune jurământul la debutul ședinței extraordinare a Consiliului Local, convocată pentru ora 9.00.

Pe ordinea de zi a ședinței se regăsesc și alte două proiecte de hotărâri care îl privesc pe Alexandru Bora și anume un proiect de hotărâre privind modificarea componenței comisiilor de specialitate ale Consiliului Local Zalău și un proiect de hotărâre privind modificarea HCL 382/10.12.2020 și a HCL 383/10.12/2020 privind desemnarea reprezentanților Consiliului Local în consiliile de administrație ale unităților de învățământ, respectiv desemnarea reprezentanților  Consiliului Local în Comisiile pentru Evaluarea și Asigurarea Calității în unităţile de învăţământ preuniversitar de stat şi particular de pe raza municipiului Zalău.

Potrivit documentelor publicate pe site-ul administrației locale, Alexandru Bora îl va înlocui pe predecesorul său liberal, Dorel Labo, atât în comisia de specialitate, cât și în celelalte foruri în care Labo a fost desemnat la debutul mandatului de consilier local.

”Având în vedere faptul că Dorel Labo a făcut parte din Comisia de organizare și dezoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, fond funciar, servicii publice, protecția mediului, administrarea domeniului public și privat al municipiului Zalău, turism, se impune înlocuirea acestuia cu Bora Alexandru – Octavian”, se arată în referatul de specialitate anexat proiectului de hotărâre care va fi supus votului în cadrul ședinței.

În cadrul comisiei de specialitate, Bora va avea calitatea de membru și va fi coleg cu viceprimarul Teodor Bălăjel – președinte, consilierul UDMR Lakatos Alexandru – secretar, iar membri sunt consilierii Bercean Dan Vasile (PSD) și Guler Alin (USR-PLUS).

Liberalul Alexandru Bora va fi desemnat în cadrul aceleași ședințe ca membru în Consiliile de Administrație ale Liceului Tehnologic ”Voievod Gelu” Zalău, al Centrului Județean de Excelență Sălaj și al Grădiniței cu Program Normal ”Sfânta Inimă a lui Isus” Zalău. Cum Dorel Labo a ocupat și calitatea de reprezentant al Consiliului Local Zalău în cadrul Comisiei pentru Evaluarea și Asigurarea calității la Colegiul Național Silvania” Zalău, Alexandru Bora îl va înlocui și în cadrul acestei comisii.

1 COMENTARIU

  1. Un „om mare” de la care așteptările sunt pe măsură.
    Domnule Bora aveți obligația morală de a continua ceea ce părinții d-voastră au făcut pentru Zalău, pentru construcția Zalăului.
    Vă dorim succes și Dumnezeu să vă ajute!

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.