septembrie 28, 2022

Alexandra si Romana Istrate – tenismenele de perspectiva ale CSM Zalau

Cele doua surori sunt foarte incantate de practicarea acestui sport, dorind ca pe viitor si ele sa ii invete pe altii tainele tenisului de camp.
Sportul alb, cum este denumit tenisul, actioneaza ca si un magnet asupra copiilor. Cu toate ca este un sport scump, spunem asta prin prisma cheltuielilor pe care parintii trebuie sa le suporte pentru a le pune la dispozitia copiilor lor cele mai bune echipamente, rachete etc, din ce in ce mai multi parinti sunt dispusi sa-si indrume copiii spre tenis. Performantele din acest sport sunt cu atat mai importante pentru sportivul in cauza, cu cat a depins doar de el pentru a le realiza. Tenisul nu este un sport de echipa, poate doar in cazurile in care se joaca la dublu. In rest, totul depinde de mentalitatea, indemanarea, acuratetea si pregatirea tenismenului. Doua practicante de perspectiva ale sportului alb sunt surorile Alexandra si Romana Istrate. Ambele sunt legitimate la CSM Zalau si invata la scoala Gimnaziala Gheorghe Lazar. Cele doua tenismene practica acest sport de la varsta de 6 ani si isi doresc ca si pe viitor sa continue, ba mai mult poate sa devina antrenor. Tenismenele se simt foarte bine pe terenul de tenis chiar si atunci cand sunt invinse. Cand joc, sunt foarte fericita. Pentru mine nu este important sa castig. Ma bucur doar ca am jucat, a declarat Alexandra. Chiar si la acest capitol se vede ca cele doua sunt surori, deoarece si Romana este de aceeasi parere, si eu sunt de acord cu sora mea. Nu trebuie mereu sa castigi pentru a te simti implinita.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.